×
Allerede medlem?
Glemt din adgangskode?

Forelskelse fører til kærlighed

Dating bliver til forelskelse og forelskelse bliver til... Kærlighed, måske? Som skrevet tidligere hører dating og forelskelse til tider sammen, og det gør forelskelse og kærlighed bestemt også. Forelskelsen er de første følelser, det, der udspringer mellem to personer, når de rammes af Amors pil. Kærligheden er det der kommer senere hen. Det der sker, når personerne lærer hinanden at kende. Når de begynder at knytte et dybere bånd, når de begynder at elske hinanden. Dating bliver til forelskelse og forelskelse bliver til kærlighed! (måske...) Man skal altså ikke altid være ked af, at forelskelsen forsvinder og følelserne måske ikke danser rundt helt som de gjorde i starten, for i stedet får man noget andet. Når det udvikler sig, forvandler forelskelsen sig nemlig til kærlighed (hvis det går i den rigtige retning), og kærlighed er det, der er det vigtige?

Oplev glæderne ved forelskelse og kærlighed

Så har du lyst til at være forelsket, har du lyst til at få kærlighed i dit liv? Selvfølgelig har du det! Kærlighed og forelskelse er noget af det dejligste der findes, hvis det er lykkeligt. Det kan til tider gøre noget så ondt, men forelskelsen og kærligheden er også noget af det, der kan bringe dig de største glæder og oplevelser i dit liv – og det må du ikke benægte dig selv! Det handler altså bare om at klø på – find forelskelsen gennem dating, og lad den udvikle sig til kærlighed! Måske er du nødt til at gå på hundrede dates inden forelskelsen og det, der måske går hen og bliver din store kærlighed sidder foran dig, men det er bare det hele værd – og det vil du også finde ud af til den tid! Du vil opleve alle tegnene på forelskelse komme snigende og kærligheden vil langsomt men dejligt begynde at blomstre i dit liv!

Få forelskelsen og kærligheden ind i dit liv – start i dag!

Det kan også være, at du er en af de typer der mener, at forelskelse og kærlighed kommer til dem der venter. Og ja, det gør det da helt sikkert også på et tidspunkt.. Men hvorfor gå og vente 10 eller 20 år på at opleve nyforelskelsen og kærligheden, hvis du rent faktisk selv kan gøre noget for det, og samtidig have det sjovt? Du kan møde en masse mennesker, og før du ved af det har du mødt en person der har gjort dig smaskhamrende forelsket, og du har fundet kærligheden – og tænk engang, den her person kan du måske allerede møde om en uge! Så lad være med at spilde dit liv på at sidde og se kærlighedsfilm og drømme om forelskelse. Kast dig ud i det i dag, for du har intet at tabe og masser at vinde – og kærligheden er fantastisk når du har vundet den!

se flere billeder

Venner

Malene (23)

SexyBack (19)

Bombastique (28)

MartaSing3r (29)

rainestorm (24)

HOTcurvz (23)

Allerede medlem?