×
Allerede medlem?
Glemt din adgangskode?

Er du nyforelsket?

Nyforelsket.. Mhmm, et ord der vist kan give en lille sommerfugl i maven på de fleste.. Tegnene på forelskelse indtræffer, der er amoriner i luften, flirt, kærlighed og elskov. Nyforelskelsen er over det hele, og vi har stort set alle sammen selv prøvet det - de første følelser for en person, der gør os blød i knæene og ør i hovedet. Den spændende begyndelse med dating og forelskelse, hvor man simpelthen ikke kan udpege en eneste dårlig ting ved hinanden. Den umættelige lyst efter sex og hinandens kroppe, trangen til hele tiden at være i nærheden af hinanden, røre hinanden, kysse, snakke. Personen, der er den eneste du kan tænke på, den eneste du har lyst til at være i nærheden om. Nyforelskelse er fantastisk når den indtræffer, og når den er der, kan man næsten ikke forestille sig, at den nogensinde vil forsvinde.

Vil du gerne være nyforelsket?

Men savner du at være nyforelsket? Har du været sammen med din kæreste i mange år, og er du begyndt at tænke tilbage på tiden i starten, hvor følelserne boblede i jer begge og der gik et sus gennem maven, når I var sammen? Dengang før der gik hverdag i det, hvor nyforelskelsen gjorde jeg uadskillelige og gav jer en helt utroligt energi? Eller er du single, og er det lang tid siden at nyforelskelsen har været forbi dit liv? Savner du spændingen, livsglæden og begæret ved at have en ny person i dit liv, som pludseligt optager alle dine tanker? Savner du overskudet – følelsen af at du kan klare alt selvom forelskelsen egentlig gør, at du ikke kan koncentrere dig længere end 5 minutter af gangen.

Sådan bliver du nyforelsket!

Du behøver ikke savne, at være nyforelsket længere! Heller ikke hvis du er i et forhold, og du altså ikke vil skifte partner – I kan nemlig sagtens blive nyforelskede i hinanden igen! Det handler bare om, at I gør noget for det. Tag jer tid til hinanden. Sørg for at komme ud og opleve noget. Læg mærke til hinanden. Tag jer tid til at give kys, knus og kærtegn. Før I ved at det vil nye følelser begynde at boble mellem jer, og det kan føles som at være forelsket og finde kærligheden på ny! Og hvis du er single: Spring ud i det! Gå ud af døren, put et smil på læben og ret ryggen. Hils på folk du møder, vær åben, giv glæde og få en masse igen. Lige pludselig vil du møde en fantastisk person, og nyforelskelsen vil snige sig ind i dit liv!

se flere billeder

Venner

Malene (23)

SexyBack (19)

Bombastique (28)

MartaSing3r (29)

rainestorm (24)

HOTcurvz (23)

Allerede medlem?