×
Allerede medlem?
Glemt din adgangskode?

De fantastiske tegn på forelskelse

Forelskelse har mange tegn. Faktisk så mange tegn, at man næsten kan blive helt skør i hovedet, når nyforelskelsen indtræffer. Sommerfuglene flyver rundt i maven, smilet er næsten umuligt at smørre af læberne, hele kroppen bobler af romantik og glæde, og vi føler selv, at vi flyver rundt på en lyserød sky. Det er blot nogle af tegnene på forelskelse, men det er tegn, der viser sig meget tydeligt, og kan ændre utroligt meget i os. Vores bedste venner vil stort set altid kunne se, når den har ramt os – for det er bare ret tydeligt. De fleste har prøvet at begynde at date og blive håbløst forelsket, og selvom det er noget af det dejligste der findes, kan den altid slå os mere eller mindre ud af kurs.

Hvor er dine tanker? Et tegn på forelskelse!

Et af de største tegn på forelskelse er nemlig: Vi fungerer bare ikke helt, som vi gjorde inden den indtraf! Det handler ikke bare om at vi blive gladere og mere positive (hvis det er en lykkelig forelskelse vel og mærket), og det det kribler og krabler lidt inden. Vores tanker er pludselig alle andre steder, end hvor de burde være. Tegnene på forelskelse kan faktisk blive lidt af en pine! Har du prøvet at blive sat i gang med en arbejdsopgave af din chef, imens du er forelsket? Du vil så gerne løse den, men hver eneste gang du sætter dig for, at du skal have gjort, dukker han eller hende om i hovedet. Og så bliver du jo lige nødt til at fantasere lidt om dem, og hvordan det nu ville være, hvis de var i nærheden lige nu...

Dine venner mærker tegnene på forelskelse

Og til sidst, et andet tegn på forelskelse: Når du har tudet dine venners øre så fulde, at de næsten ikke hører, hvad du siger længere. De er naturligvis rigtig glade for at du har fundet dig en dejlig mand eller kvinde, men det kan altså også være lidt udmattende at skulle høre om personen heeele tiden. Om måden han spiser på, eller hvordan hendes hår ser ud om morgenen. Nej, det er nok mest dig der syntes det er spændende. Så når du kan mærke tegnene på forelskekse begynder at snige sig ind på dig, er det altid en god idé at skrive sig et par ting bag øret, inden man bliver helt forblændet (ja,kærlighed og forelskelse – gør blind): Nemlig at det er din forelskelse, det er dig der er ramt af alle tegnene, og alle andre dele måske ikke helt samme interesse for at høre om det.

se flere billeder

Venner

Malene (23)

SexyBack (19)

Bombastique (28)

MartaSing3r (29)

rainestorm (24)

HOTcurvz (23)

Allerede medlem?